Aanbod

Wilt u een onbezorgd dagje uit, een freestyler inhuren of een leuke activiteit tijdens een feestje? FunverhuurDrenthe.nl heeft een scala aan activiteiten te bieden om uw gelegenheid tot een mooie herinnering te maken! Bij FunverhuurDrenthe.nl kunt u bijvoorbeeld springkussens, opblaasbare Sarah en Abraham, en blikvangers huren. Maar ook Bubbel Voetbal, Pool-Soccer, en Archery Tag behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk hieronder ons aanbod..

Springkussen koe

Een gelegenheid met een boerderijthema is niet compleet zonder dit springkussen koe. Ideaal voor een feest met boerderijdier- óf koeien liefhebbers. Vrolijk gekleurde plaatjes op de binnenwanden maken dit springkussen dan ook helemaal af. Met springkussen is elk kinderfeestje een succes!

Meer info

Springkussen Seaworld

Neem een aanloop en spring in de onderwaterwereld tussen de dolfijnen en zeeschildpadden. Dit opvallend en kleurrijk springkussen bied 5 tot 7 kinderen urenlang springplezier. Door de compacte afmetingen van 4 x 3 past dit midi springkussen vrijwel in elke tuin of oprit.

Meer info

Whack A Mole

Het populaire whack-a-mole spel komt echt tot leven! Zes spelers duiken op vanuit hun "Mole Holes" en stelen de ballen op het oppervlak. Pas op voor de speler in het midden, hij of zij kan je slaan op je hoofd met de opblaasbare hamer! De speler die alle ballen van de oppervlakte haalt, wint het spel.

Meer info

Abraham & Eva

Wordt je vader of moeder, man of vrouw, oom of tante, buurman of buurvrouw, broer of zus of slechts een vage kennis 50 jaar? Alle reden voor een feestje! Een opblaaspop in de tuin van de Abraham of Sarah zal iedereen laten weten wie er 50 jaar is geworden. Een echte blikvanger!!

Meer info

Voetbal Dart

Voetbal Darten is een combinatie van voetballen en darten. Een voetbalspel waarbij het gaat om precisie. Schiet jouw teamgenoot wel eens een vrije trap erin of denk je zelf wel een aardige traptechniek te hebben? Laat je dan verrassen door deze uitdagende voetbalactiviteit. Voetbal darten boeken?

Meer info

Bubbel Voetbal

Heb je iets te organiseren en ben je op zoek naar een geschikte sportactiviteit? Bubble voetbal is actief, origineel en hilarisch. Wil je een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje of kinderfeestje op leuken? Dan is Bubble voetbal hier uitstekend geschikt voor! Bubble voetbal boeken?

Meer info
opblaasbare-pannakooi-940x652-380x280

Opblaasbare Pannakooi

In deze stoere pannakooi kunnen de mooiste panna's gescoord worden! Een panna wordt gemaakt wanneer de bal tussen de benen van de tegenstander doorgespeeld wordt en in eigen bezit blijft. De ultieme uitdaging voor menig voetballer! Dit uitdagende spel is leuk voor jong en oud!

Meer info

Pannaveld 3 in 1

Dit opblaasbaar Pannaveld biedt veel voetbalplezier. Het pannaveld is opgedeeld in 3 kleinere voetbalveldjes, met elk 2 goaltjes, waardoor maximaal 6 tot 12 spelers tegelijk kunnen voetballen. Dit maakt het Panna 3 velden ideaal om in te zetten bij zowel kleinere als grote activiteiten

Meer info

Levend Tafelvoetbal

Het ouderwetse tafelvoetbal spel is in een nieuw jasje! Dit Levend Tafelvoetbal-spel is gebaseerd op het tafelvoetbalspel zoals je dit kent in de kantine. Bij deze variant worden er alleen met echte personen gespeeld. Een leuke voetbalactiviteit voor uw sportevenement. Levend Tafelvoetbal boeken?

Meer info

Bungeerun

Maak een run op het kussen, op je laatste krachten nog een stapje, je voelt het elastiek trekken, nóg een stapje en weer 10 cm verder, je geeft niet op! Tot je het niet meer volhoudt en met een grote zwiep achterover op het kussen belandt. Nog een keer proberen?

Meer info

Snelheid meter

Ben jij de penalty schieter of vrije trappen nemer van jouw team en dacht je hard te kunnen schieten.. Met onze snelheid meter kun jij meten wat je echte snelheid is. Liever mikken op één van de gaten. Ga je gang! Een leuke activiteit voor jong en oud om eens lekker te kunnen rammen. Snelheid meter boeken?

Meer info

Stropdas schieten

Wie schiet de bal op de stropdas? Met deze opblaasbare voetbalattractie wordt bewezen wie er over de beste traptechniek beschikt. Probeer de bal door het gat te trappen, door op de stropdas te richten. Een hele uitdaging voor zowel voetballers als niet-voetballers! Stropdas schieten boeken?

Meer info

WordPress website door Alderlane Digital Publications