Stropdas schieten

Hard schieten is makkelijk. gericht schieten wat moeilijker!

Bent u op zoek naar een leuke activiteit en tevens blikvanger tijdens het voetbalkamp, kinderfeest, braderie of tijdens een ander sportief evenement. Stropdas schieten is dan de voetbalattractie!

Met deze opblaasbare voetbalattractie wordt bewezen welke voetballer over de beste traptechniek beschikt. Probeer de bal door het gat in de buik te trappen, mikken op de stropdas en schieten maar.

Stropdas schieten is een fantastische activiteit voor zowel voetballer als niet-voetballer. Bovendien is het naast een gave voetbalattractie een echte blikvanger met een hoogte van 4 meter. Deze opblaasbare attractie is een uitdagend voetbalspel dat veelal tijdens zeskampen, sportevenementen, bedrijfs- of buurtfeestjes of open dagen wordt ingezet. Je zult zien dat zowel kinderen als volwassenen deze voetbal activiteit erg leuk vinden.

Je kunt Stropdas schieten ook gebruiken als voetbalobject maar nog beter als activiteit. Schiet de voetbal van een afstand door het gat waar de stropdas hangt. Al gauw kom je erachter dat het moeilijker is dan je had verwacht. Een verslavend spel waar je niet mee wil stoppen totdat het gelukt is!

Pass ons de bal..

Deze voetbalattractie inhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@voetbal-entertainment.nl of door te bellen naar 06-52212575.

WordPress website door Alderlane Digital Publications