Levend tafelvoetbal   €125,-

Tafelvoetbal, maar dan levensecht!

Dit leuke, sportieve levend tafelvoetbalspel is gebaseerd op het tafelvoetbalspel, maar het leuke aan dit spel is dat de spelers de levende voetballers zijn! Je zit met een handvat vast aan de “stangen” binnen de boarding. Door ons unieke schuifsysteem kun je gemakkelijk heen en weer schuiven. Door de hoge boarding zal de bal niet zo snel buiten het veld worden getrapt. Scoor jij met je team de meeste doelpunten?

 • Afmetingen: 11 x 7 x 2m
 • Gewicht: 120kg
 • Aantal gebruikers: 10

Bungeerun   €175,-

Hilariteit gegarandeerd! De deelnemers moeten proberen de schuimblokken zo ver mogelijk op de 10 meter lange Bungee Run te plakken. Ondertussen staat er spanning op het elastiek, dat stevig om de middel bevestigd is. Nog een stapje verder… tot ze het niet meer volhouden en met een flinker zwieper achterover op het kussen belanden. Wie komt het verst en wint de meeste punten?

 • Afmetingen: 10 x 3,6 x 2,5m
 • Gewicht: 150kg
 • Aantal gebruikers: 2

Wack-a-mole   €150,-

Een echte klassieker, maar dan opblaasbaar!

Het populaire Whack-a-mole spel komt echt tot leven! Zes spelers duiken op vanuit hun "Mole Holes" en stelen de ballen op het oppervlak. Pas op voor de speler in het midden, want hij of zij kan je slaan op je hoofd met de opblaasbare knuppel! De speler die alle ballen van de oppervlakte haalt, wint het spel. Er kunnen in totaal 7 spelers meespelen. Hilariteit gegarandeerd!

 • Afmetingen: 4,3 x 4,3 x 2,3m
 • Gewicht: 95 kg
 • Aantal gebruikers: 7

Panna 3-velden   €175,-

Drie voetbalvelden in één voor snelle panna wedstrijden!

Deze opblaasbare panna velden bieden veel voetbalplezier. Het pannaveld is opgedeeld in drie kleinere voetbalveldjes, met elk twee goaltjes, waardoor maximaal 6 tot 12 spelers tegelijk kunnen voetballen. Dit maakt het ideaal om in te zetten bij zowel kleinere als grote sportactiviteiten en wedstrijden. Probeer je tegenstander te slim af te zijn en een mooie panna te scoren door de bal tussen de benen van de tegenstander door te schieten!

 • Afmetingen: 15 x 8 x 1m
 • Gewicht: 100kg
 • Aantal gebruikers: 12

Bubblebal   €25,- per bal

Net als bij gewone voetbalwedstrijden draait het bij bubbelbal om het scoren van doelpunten op de helft van de tegenstander. Met één belangrijk verschil, tijdens de wedstrijd bewegen de spelers zich voort in een grote met lucht gevulde bal waar enkel de benen nog uitsteken! Het is knap lastig om hierin je evenwicht te bewaren. Elkaar omverlopen mag. Sterker nog, het wordt aangemoedigd om de ander om te kegelen. En het leuke is: je hoeft helemaal geen Messi te zijn om plezier te beleven aan dit knotsgekke voetbal spektakel.  

Naast het klassieke bubbelbal zijn er veel andere uitdagende en hilarische spelvarianten mogelijk, waaronder Pionnen bubbelbal, Overlopertje en Bubbel-bowling. 

Deze activiteit kan ook met begeleiding worden geboekt. Informeer naar de mogelijkheden.

 • Afmetingen: 1,2 x 1,2 x 1m
 • Gewicht: 9 kg
 • Aantal gebruikers: 1 per bal

ArcheryTag   €150,- (per set van 12 stk)

Een uitdagend spel met pijl en boogschieten. Archery Tag is spannender dan Paintball, maar dan zonder de blauwe plekken. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Probeer de pijl te vangen om je medespelers terug in het veld te krijgen of probeer de vlag van de tegenstander te veroveren. Pak een verdwaalde pijl van de grond voor je eigen munitie, maar pas op dat jezelf niet geraakt word! Er zijn verschillende spelvarianten mogelijk.

 • Een verhuur set bestaat uit 12 bogen, 12 maskers en 24 pijlen
 • Extra kun je Bunkers bij huren waar je achter kunt schuilen á €12,50 p/s
 • Deze activiteit is ook te boeken met begeleiding. Informeer naar de mogelijkheden.

Lasergame  vanaf €6,50 per gun

Deze super stoere lasergame set voor kinderen vanaf 8 jaar is ook zeer geschikt voor volwassenen (voor indoor en outdoor gebruik) ideaal voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of als activiteit met een schoolklas?. In tegenstelling tot andere lasergame merken kunnen de Connect laserguns draadloos aan een Connect vest gekoppeld worden. Maak het extra spannend door het gebruik van een rookmachine!

 • Prijs lasergun €6,50 p/s per dag
 • Prijs lasergun met vest €10,- p/s per dag
 • Prijs target €5,- p/s per dag
 • Prijs rookmachine €20,-

Uitleg mogelijkheden Lasergame

Hoe speel je het spel?
Het doel van het laser game spel is om al je tegenstanders uit te schakelen. Je bent de winnaar van als alle levens van je tegenstanders op zijn. De Connect lasergun kan je instellen op 4 verschillende teamkleuren, je kunt dus met 4 teams tegen elkaar spelen. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit om mee te spelen, want elk team kan uit een onbeperkt aantal spelers bestaan.

De Connect laser gun beschikt over 4 verschillende munitiesoorten die je tijdens het lasergamen kunt gebruiken. Hoe zwaarder de munitie die je gebruikt, hoe meer levens er bij de tegenstander verloren gaan, maar hoe korter je schietafstand.

Welke functionaliteit heeft de laser gun?

4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
Munitie herlaadknop;
Levensbalken, die het aantal levens weergeven;
Draadloze koppeling met een Connect vest;
De gun heeft een Anti-cheat én activeringsfunctie;
Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige spelcoach.
Wat is de schietafstand?
De schietafstand van de lasergun is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht, hoe minder zonlicht hoe groter de schietafstand. De maximale schietafstand is 50 meter.

Welke batterij moet ik gebruiken?
Eén Light Battle Connect laser pistool werkt op 3 AAA alkaline batterijen en het geweer werkt op 4 AA alkaline batterijen.
Het gebruik van oplaadbatterijen of niet oplaadbare batterijen waar het woord alkaline niet op staat vermeld, raden wij af. Met volle alkaline batterijen kan je een hele dag lasergamen.

 

NIEUW!! Discotent Nightclub 4,5 x 4,5m €100,- p/d 

De TikTok sensatie van nu!! Een echte Disco tent! Met verlichting en muziekbox. 
Ideaal voor kinder-, tuin-, vrijgezellen of straatfeest!

De beveiliging staat al klaar om jouw feestje te laten beginnen! Geweldig voor een verjaardagsfeest of een ander evenement. De opvallende kleuren en de 'Night Club'-uitstraling geven je echt het gevoel dat je een echte club binnenstapt. Niets is minder waar, je haalt hiermee een makkelijk verplaatsbare feestlocatie in huis!

 

 • Afmetingen: 4,8 x 4,5 x 3,7m
 • Gewicht: 100kg
 • Aantal gebruikers: 25