Adres:

Zwaluwenveld 64
7827 PJ Emmen

Telefoonnummer: 06 150 91 085
Email: info@funverhuurdrenthe.nl

 

 

Prijzen

De getoonde prijs is inclusief bezorgen en halen in Emmen en maximaal 10 km buiten Emmen. Hierna worden er bezorgkosten berekend.

De prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW,
Prijswijzigingen voorbehouden. 

Annuleren

Wanneer u de opdrachtbevestiging per mail ontvangt is deze bindend. Binnen één week en uitsluitend schriftelijk kunt u deze opdrachtbevestiging nog annuleren, hierna zitten er kosten aan uw annulering verbonden.
Wanneer u de opdracht verplaatst naar een andere datum binnen twee maanden van de oorspronkelijke huurdatum, onder voorbehoud van beschikbaarheid van het gehuurde artikel, dan worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.


Bij annulering:

  • Wordt tot 1 maand voor de huurdatum in ieder geval 20% van de oorspronkelijke huursom in rekening gebracht.
  • Binnen 14 dagen voor de huurdatum, wordt 30% van het huursom volgens de opdrachtbevestiging (inclusief eventuele transportkosten) in rekening gebracht.
  • Binnen 7 dagen voor de huurdatum, wordt 50% van het verschuldigde bedrag volgens de opdrachtbevestiging (inclusief eventuele transportkosten) in rekening gebracht.
  • Binnen 2 dagen voor de huurdatum, wordt 100% van het verschuldigde bedrag volgens de opdrachtbevestiging (inclusief eventuele transportkosten) in rekening gebracht.

Specificaties

Op onze website staan bij bijna al onze artikelen specificaties vermeld. Hier vindt u zeer waardevolle en belangrijke informatie over het artikel dat u wilt huren. Zorg dat u hiervan op de hoogte bent.

 

Schoonmaakkosten

Zoals u van ons gewend bent, krijgt u onze luchtkussens in gecontroleerde, goede en schone staat mee of geleverd. Wij verlangen dat de materialen ook weer in schone staat retour komen. Indien u geen tijd of de mogelijkheid heeft om onze materialen schoon in te leveren, worden er schoonmaakkosten van €50,- berekend.

NB:ALS HET REGENT, HET LUCHTKUSSEN ALTIJD AAN LATEN STAAN!! Als het kussen uit is en het water zit in de luchtkamers komen er extra schoonmaakkosten overheen van minimaal €150,!!

 

Aansprakelijkheid

De verhuurder (Fun Verhuur Drenthe) is niet aansprakelijk voor schade aan en/of letsel door de gehuurde artikelen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van retourneren/ophalen. Bij het verlaten van ons pand of ons transportmiddel zijn de artikelen niet door ons verzekerd. Wij gaan ervan uit dat u hiervoor zelf verzekerd bent of zelf het risico draagt.
De huurder dient de artikelen schoon, correct ingepakt en onbeschadigd te retourneren. De totale kosten voor het repareren, en eventueel transport, worden bij de huurder (degene die de opdracht heeft vastgelegd) in rekening gebracht.

Bij boeking gaat u akkoord met de algemen voorwaarden. Deze stan onder aan onze site en kunnen we op verzok naar u toe sturen.